Bläddra
Sökresultat för Byung-Soon Lim... Rensa filter?

av:Byung-Hi Lim, Byung-Soon Lim

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Utsedd till Bästa asiatiska kök för böcker utanför Asien i Gourmand World Cookbook Awards. Årets Svensk Måltidslitteratur 2014 i kategorin Etniska kokböcker. ”Bäst just nu.”Annika Leone, Expressen ”Denna kokbok har använts och kommer att användas flitigt i mitt hem.”Carl Johan Hjerpe,…
Köp här

Isbn: 9789127137844

Utgivningsår:20140329

Utgivare: Natur & Kultur Allmänlitteratur

Mediatyp: BB

av:Byung-Hi Lim, Byung-Soon Lim

Koreansk mat är inte bara nyttig, utan även bland det enklaste man kan laga. Varje måltid är en perfekt balans mellan kött eller fisk, grönsaker och kimchi, syrad kinakål. Kombinationen gör det koreanska köket till utmärkt mat för såväl kalorijägare som stressade magar. Familjen Lim startade Skandinaviens första…
Köp här

Isbn: 9789127117617

Utgivningsår:20090323

Utgivare: Natur & Kultur

Mediatyp: BB

av:Byung-Hi Lim, Byung-Soon Lim

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: länder och regioner
Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid…
Köp här

Isbn: 9789127153943

Utgivningsår:20170603

Utgivare: Natur & Kultur Digital

Mediatyp: EA

av:Byung-Hi Lim, Byung-Soon Lim

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: länder och regioner
Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid närvarande kimchin. I denna nyutgåva av den populära boken som tidigare gick…
Köp här

Isbn: 9789127152823

Utgivningsår:20170603

Utgivare: Natur & Kultur Allmänlitteratur

Mediatyp: BB