Sökresultat för Byung-Soon Lim...
Rensa filter?
Utsedd till Bästa asiatiska kök för böcker utanför Asien i Gourmand World Cookbook Awards.
Årets Svensk Måltidslitteratur 2014 i kategorin Etniska kokböcker.
”Bäst just nu.”Annika Leone, Expressen
”Denna kokbok har använts och kommer att användas flitigt i mitt hem.”Carl Johan Hjerpe,…
Koreansk mat är inte bara nyttig, utan även bland det enklaste man kan laga. Varje måltid är en perfekt balans mellan kött eller fisk, grönsaker och kimchi, syrad kinakål. Kombinationen gör det koreanska köket till utmärkt mat för såväl kalorijägare som stressade magar.
Familjen Lim startade Skandinaviens första…
Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid…
Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid närvarande kimchin. I denna nyutgåva av den populära boken som tidigare gick…